پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه‌شنبه (۸ خرداد ۱۴۰۳) بازار طلا روند صعودی را آغاز کرده است؟ پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه (۸ خرداد ۱۴۰۳) آیا ریزش بورس ادامه دارد؟ آیا کاهش قیمت طلا و سکه ادامه دارد؟ (۷ خرداد ۱۴۰۳) مدل جدید کالابرگ چه زمانی اجرایی می‌شود؟ ثبت‌نام ۱۰ خودرو وارداتی آغاز شد | جدول اسامی و قیمت خودرو‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳) ایران در رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک در دنیا نرخ طلا در بازار امروز مشهد (دوشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۳) سود بانکی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ + نحوه محاسبه سازِ ناکوک صاحب‌خانه‌ها برای مستاجران | قانون‌گریزی مالکان در تعیین اجاره‌بها برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی گلخانه و کشت گلخانه‌ای در مشهد دهمین نمایشگاه تجهیزات و ملزومات منزل در مشهد برگزار می‌شود ترس جدید بورسی‌ها از دامنه نوسان | ریزش ۲۲ هزار واحدی بورس (۷ خرداد ۱۴۰۳) افزایش ۶.۵ درصدی سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع غذایی در خراسان‌رضوی مقایسه وضعیت سد‌های خراسان رضوی در کشور تا زمان آخرین بارندگی در استان (۷ خرداد ۱۴۰۳ ) آلمان بزرگ‌ترین واردکننده پسته ایران حباب سکه در سطوح بالا قرار دارد + جدول (۷ خرداد ۱۴۰۳) در ادامه نظارت‌ها بر بازار مسکن | پلمب ۲ مشاور املاک در مشهد قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (دوشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز (۷ خردادماه ۱۴۰۳) پیگیری طرح مسکن کارگری در معاونت اجتماعی وزارت کار چگونه ملک خود را با قیمت بالاتری بفروشیم؟ علت حساسیت بازار ارز نسبت به انتخابات ریاست مجلس چه بود؟ (۷ خرداد ۱۴۰۳) خصوصی‌سازی خودروسازان چگونه زمینه تخلفات بزرگ را فراهم می‌کند؟ پشت پرده افزایش قیمت محصولات ایران خودرو چه بود؟ (۷ خرداد ۱۴۰۳) استنکاف شرکت‌های بیمه از پرداخت خسارت تگرگ به خودرو‌ها در مشهد معافیت مالیاتی جدید تصویب شد
سرخط خبرها

ایران، بزرگترین واردکننده چای هندی شد

  • کد خبر: ۱۷۵۲۷
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
ایران، بزرگترین واردکننده چای هندی شد
ایران در سال ۲۰۱۹ با پشت‌سر گذاشتن روسیه به بزرگترین خریدار چای هندی در جهان تبدیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی سال گذشته و به دلیل تحریم‌های اعمال شده بر صادرات برخی کالا‌ها از هند به ایران، ایران با پشت‌سر گذاشتن روسیه به بزرگترین واردکننده چای هندی در جهان تبدیل شد.

 

در حال حاضر هند و ایران برای عبور از تحریم‌های آمریکا از یک حساب بانکی بر مبنای ارز روپیه هند استفاده می‌کنند. اگر چه استفاده از این روش هزینه واردات را بالا می‌برد، با این حال ایران واردات چای هندی را در سال ۲۰۱۹ افزایش داده است.

 

ازم‌نونم مدیر شرکت مکلود رافل ایندیا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان چای هند محسوب می‌شود در این باره گفت: این افزایش صادرات به لطف توافق ارزی روپیه - ریال است که ما در ایران بسته‌ایم.

 

وی معتقد است سیاست هند باید به شرکت‌ها اجازه دهد تا به همکاری تجاری با ایران در فروش کالا‌های بشردوستانه چای و برنج ادامه دهد.

 

به طور کلی طی سال گذشته صادرات چای هندی به دلیل بدی آب و هوا و اثر منفی آن بر تولید چای سه درصد کاهش یافته و به ۲۴۸ هزار تن رسید.

 

قیمت چای هندی ۸.۵ درصد افزایش داشت و به ۲۲۶ روپیه در هر کیلو رسید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->